Transparent
Inloggen
Sluiten

'Schöne en Mazraoui keren eerder terug bij Ajax'

15 oktober 2018 19:13 - Fox Sports

Fox Sports weet te melden dat zowel Lasse Schöne als Noussair Mazraoui eerder terug keert bij Ajax dan verwacht. Lasse Schöne wordt door de Deense voetbalbond gespaard vanwege het drukke programma wat hij gehad heeft, van een blessure is geen sprake. Mazraoui is wel geblesseerd terug gekeerd in Amsterdam. Hij liep in het duel tegen AZ al een liesblessure op en kwam om die reden afgelopen weekend al niet in actie voor Marokko.

Meer op Fox Sports




Tags

mazraoui schone fox liesblessure marokko

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Als Mazraoui tegen AZ al geblesseerd was, waarom laat je hem dan naar Marokko afreizen? Hou hem dan in Amsterdam, net als Ziyech.
+3/-0

 
5 jaar geleden
Zo werkt dat helaas niet... Bond bepaald.
+3/-1

 
5 jaar geleden
Dan moet je dus in overleg met de bond. Als dat lukt met Ziyech, waarom dan niet met Mazraoui. Wat heeft de Marokkaanse bond hier nu aan gehad? Niets, dus was het handiger geweest om hem in Amsterdam te laten en hem gelijk met Ziyech door de arts van Marokko te laten keuren. Nu heeft de werkgever geen overzicht op het herstel van zijn werknemer. Bij blessures zou een speler gewoon bij zijn werkgever moeten zijn, maar de bond zou ten aller tijden op de hoogte moeten worden gehouden.
+2/-2

5 jaar geleden
Welcome back boys! Vindt het echt super dat die Schöne zich bij Ajax elk jaar weer laat gelden. Elk jaar wordt hij door de pers en sommige fans weer afgeschreven maar hij staat er uiteindelijk elke keer toch weer!
+3/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal