Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ook PSG wil megabod uit brengen op Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong'

15 oktober 2018 07:32

Volgens het Spaanse El Mundo Deportivo staan Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong ook in de belangstelling van PSG. De Franse grootmacht zou al een megabod aan het voorbereiden zijn op het duo van Ajax. Volgens het Spaanse medium zouden beide spelers echter de voorkeur hebben voor een transfer naar Barcelona, maar door de serieuze interesse van PSG zal de transfersom voor beide spelers alleen maar hoger worden.


Tags

psg jong barcelona deportivo mundo voorbereiden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Uiteindelijk bepalen die jongens zelf waar ze gaan spelen dus ik moet het nog zien.
Ze hebben een duidelijke voorkeur voor Barcelona.
Dan wordt het voor Ajax slikken of uit contract lopen.
Desondanks blijft er een leuk sommetje over.
+3/-0

1 jaar geleden
Eens, maar het zal de prijs wel lekker opdrijven! En daar is Ons Aller Ajax bij gebaat.
Als ik Overmars was zou ik niemand in de winterstop laten gaan, mits daar beloftes in zijn gedaan. Laat geïnteresseerde clubs na het seizoen maar eens met een serieus bod komen. Dan heeft MdL nog twee jaar contract en FdJ zelfs nog drie jaar!
+2/-0

1 jaar geleden
Zowel De Ligt als Frenkie is volgend jaar weg. Dit hou je als club niet tegen, hoe graag je ook zou willen. Natuurlijk zal Barça hun voorkeur zijn, maar als er een ander club komt die meer wil betalen en een beter salaris biedt.. Ze zijn nog heel jong, hun uiteindelijke doel Barça is nog altijd mogelijk als ze blijven presteren.


En dan hebben we ook nog een Ziyech die in de vorm van zijn leven verkeert. Financieel zit het de komende jaren wel goed met Ajax. Ik denk dat Ajax er wel vroeg op moet anticiperen, want als je veel centjes hebt zullen clubs de hoofdprijs vragen.
+2/-0

1 jaar geleden
Is het geen idee om gewoon te beginnen met een vraagprijs van 200 miljoen euro voor deze package deal? Alle topclubs willen hen, dus het is maar 'wat de gek ervoor geeft'.
+3/-2

Laatste nieuws
Tagcloud

alvarez arena bag beek bergwijn blind boadu donvito hag heracles isco laudrup lidus lille mahlen martinez nederland onana onhaalbaar promes qatar rakitic renemar schuurs sissoko stengs suarez tadic tagliafico ziyech