Transparent
Inloggen
Sluiten

'Manchester City bereidt megabod voor op Frenkie de Jong'

13 oktober 2018 07:16

Volgens het Catalaanse Sport bereidt Manchester City een megabod voor op Frenkie de Jong. Pep Guardiola is zeer geïnteresseerd in de middenvelder en technisch directeur Txiki Begiristain zou al meerdere keren naar Amsterdam zijn afgereisd voor gesprekken met Marc Overmars.

De Engelse topclub is bereid om De Jong het seizoen bij Ajax af te laten maken en zou nu al 80 miljoen euro over hebben voor de middenvelder. Een zelfde voorstel als wat Barcelona afgelopen zomer wilde bieden, maar de Spaanse kampioen wilde uiteindelijk niet zoveel betalen voor een speler die niet direct inzetbaar was.

Volgens Guardiola is De Jong de perfecte speler voor zijn speelstijl. Hij heeft het management van Manchester City dan ook onder druk gezet om hem binnen te halen en zo uit de handen van Barcelona te houden.


Tags

jong city bereidt barcelona guardiola afgereisd begiristain catalaanse overmars pep speelstijl txiki

Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws
Tagcloud

alvarez arena bag beek bergwijn blind boadu donvito hag heracles isco laudrup lidus lille mahlen martinez nederland onana onhaalbaar promes qatar rakitic schuurs sissoko stadion stengs suarez tadic tagliafico ziyech