Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Ik hoop dat de bondscoaches rekening houden met onze zware programma'

8 oktober 2018 07:27

Nu bij Ajax bijna alle selectiespelers komende week vertrekken voor interlands, geeft Erik ten Hag aan te hopen dat iedereen ook weer fit terugkeert in Amsterdam. "k hoop dat de bondscoaches rekening houden met ons zware programma in het volgende blok met de dubbel tegen Benfica, die bepalend kan zijn voor onze rol in de Champions League. En het bezoek van Feyenoord", aldus Ten Hag in gesprek met De Telegraaf.

Frenkie de Jong en Hakim Ziyech zijn beiden niet volledig fit, maar zullen zich wel melden bij hun nationale ploeg. Al wordt vandaag pas duidelijk hoe ernstig de hamstringblessure van Ziyech is en of hij überhaupt zal afreizen naar Marokko. "Hopelijk werken de bondscoaches mee, zien ze onze belangen bij Ajax en nemen ze ook de belangen van het Nederlandse voetbal mee", zo geeft de trainer van Ajax aan.




Tags

hag ziyech benfica feyenoord jong marokko selectiespelers telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal