Transparent
Inloggen
Sluiten

Matthijs de Ligt: 'David Neres is een speler die je niet vaak in Nederland ziet'

19 september 2018 06:22

Op de persconferentie van dinsdagmiddag was Matthijs de Ligt lovend over David Neres. "Hij is een heel vrolijke jongen en we weten allemaal wat hij kan. Eigenlijk is hij een speler die je niet vaak in Nederland ziet", aldus de aanvoerder van Ajax, opgetekend door De Telegraaf. "Buiten zijn technische kwaliteiten heeft hij de mentaliteit om altijd door te gaan. Hij wil keihard werken en daar zijn we als team heel blij mee."

Neres is volgens De Ligt een typische Braziliaanse speler. "Van het uitgaansleven is hij niet zo erg. Maar voetballend is hij wel typisch Braziliaans: snel, technisch vaardig en dribbelvaardig. Het is voor ons mooi dat hij hier speelt", zo gaf hij aan.




Tags

neres nederland dribbelvaardig telegraaf uitgaansleven vaardig vrolijke

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.274 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos