Transparent
Inloggen
Sluiten

Valentijn Driessen: 'Intern binnen de technische staf en club zijn er veel vraagtekens over Ten Hag'

18 september 2018 07:42

Aan het begin van dit seizoen was er met name vanuit De Telegraaf veel kritiek op Erik ten Hag. Door de uitstekende resultaten én spel is die kritiek de laatste weken verstomd. Maandagavond gaf Valentijn Driessen in Veronica Inside echter aan dat er nog altijd veel kritiek is op de trainer van Ajax. "Soms hoor je wel eens wat dingen. Daar wacht je dan mee en dat komt nog wel", aldus de chef voetbal van De Telegraaf. "Er staat helemaal geen rekening open, maar het is helemaal niet zo florisant als wat iedereen denkt omdat ze drie wedstrijden hebben gewonnen. Intern binnen de technische staf en de club zijn er veel vraagtekens."

Driessen ging verder: "Iemand als Richard Witschge bijvoorbeeld communiceert nauwelijks met hem. De rest van de staf ook nauwelijks. Er is best wel wat aan de hand, maar dat wordt verdoezeld door de resultaten. Twee weken geleden bij Vitesse heeft hij het over een tactische omzetting en ik, ik, ik. Dat horen ze dan, maar dat komt helemaal niet van hem. Dat komt vanuit de staf met Schreuder, Bruins-Slot en Winter. Dat soort zaken speelt wel."

De kritiek vanuit de spelersgroep zou een stuk minder zijn. "Spelers gedogen hem natuurlijk. Hij moet gewoon zorgen dat Ziyech een vrije rol krijgt en Tadic doet en laat wat hij wil. Daar gaat het gewoon om", gaf hij daarover aan. "Frans van Seumeren van FC Utrecht vindt hem een geweldige people manager, daar denken ze in Amsterdam heel anders over. Daarom denk ik dat hij uiteindelijk ook tekort komt."




Tags

driessen hag telegraaf bruins chef communiceert florisant gedogen omzetting people schreuder seumeren slot tadic utrecht verdoezeld veronica verstomd vitesse witschge ziyech

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.274 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos