Transparent
Inloggen
Sluiten

Klaas Jan Huntelaar over terugkeer Kasper Dolberg: 'Goed voor hem en goed voor de ploeg'

17 september 2018 06:20

Klaas Jan Huntelaar gaf zaterdagavond in gesprek met De Telegraaf aan blij te zijn dat Kasper Dolberg weer op het punt staat om aan te sluiten bij de wedstrijdselectie van Ajax, ondanks dat de Deen een concurrent voor zijn eigen plek is. "Het is goed voor hem en goed voor de ploeg. Hij is een fantastische speler, die ons team alleen maar versterkt", aldus Huntelaar. "We hebben zo veel mogelijk goede spelers nodig om kampioen te worden. En dat gaan we met z’n allen doen."

Mede door zijn leeftijd en mogelijke transferwaarde werd Dolberg eerder nog als eerste spits verkozen van Ajax. "In de sport gaat het uiteindelijk meestal om de prestaties op dat moment. Die andere zaken kan ik als speler niet beïnvloeden", zo gaf The Hunter aan. "We moeten gewoon als team kijken en niet te veel naar individuen."




Tags

dolberg huntelaar kasper beinvloeden hunter individuen telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal