Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag haalt uit: 'Kritiek op Daley Blind slaat natuurlijk helemaal nergens op'


14 september 2018 13:13

Op de persconferentie van vrijdagmiddag haalde Erik ten Hag uit naar de criticasters van Daley Blind. De verdediger kreeg afgelopen week veel kritiek na zijn wedstrijden bij Oranje, maar daar kon Ten Hag zich niet in vinden. "Het Nederlands Elftal ligt altijd onder het vergrootglas, dat is ook logisch. Daley kan daar ook mee om gaan, maar ik deel een groot deel niet," zo gaf hij aan. "Het is onzin wat er links en rechts naar boven komt. Daley heeft al heel goede wedstrijden gespeeld en hij verdient meer respect voor wat hij bij Manchester United en internationaal in de Champions League heeft gedaan"

Ten Hag ging verder: "En ook bij het Nederlands elftal. Laten we niet vergeten dat hij bij de ploeg zat die derde van de wereld werd. Het slaat natuurlijk helemaal nergens op wat zogenaamde kenners en experts dan uitkramen."

Waar Blind veel kritiek kreeg, waren er over Frenkie de Jong alleen maar lovende woorden. "Het is een steun in de rug, een extra stimulans," aldus de trainer van Ajax. "De interlandperiode is voor veel spelers positief verlopen en zo komen ze ook weer binnen. Heel veel energie en ze willen er weer tegenaan. We zijn het seizoen goed begonnen en daar willen we een goed vervolg om geven."


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws