Transparent
Inloggen
Sluiten

Jasper Cillessen: 'Van de flair van Frenkie de Jong kan ik wel genieten'

11 september 2018 05:02

Na de wedstrijd tegen Frankrijk was doelman Jasper Cillessen tegenover De Telegraaf lovend over het spel van Frenkie de Jong. "Van zijn flair kan ik wel genieten. We hebben geprobeerd hem zo veel mogelijk de bal te geven, want je weet dat hij er iets goeds mee doet," aldus Cillessen. "Antoine Griezmann was volgens mij ook niet blij dat Frenkie hem een paar keer voorbijliep. Dan zie je toch wel zijn kwaliteiten, dat hij daar durft te voetballen. Ik denk het wel dat het totale onverschrokkenheid is, maar dat moet je maar aan hemzelf vragen. Ik ben zelf een iets ander type."

De voormalig keeper van Ajax is vanuit Barcelona niet vertrokken met het doel om de middenvelder mee naar Spanje te krijgen. "Nee, ik heb Abidal er nog niet over gesproken dat ik hem in het trainingskamp voor Barça moet vastleggen. Dat zal misschien de volgende keer gebeuren, maar deze keer nog niet," zo gaf hij lachend aan.




Tags

jong abidal antoine barcelona frankrijk griezmann onverschrokkenheid telegraaf trainingskamp voorbijliep

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal