Transparent
Inloggen
Sluiten

Frenkie de Jong: 'Voor mij een eer om nog een kwartiertje met Sneijder te mogen spelen'

7 september 2018 03:41

In gesprek met Fox Sports gaf Frenkie de Jong aan blij te zijn dat hij tegen Peru zijn debuut voor Oranje mocht maken. "Het was leuk. Voor mij ook nog een eer natuurlijk om nog een kwartiertje met Sneijder te mogen spelen," aldus de middenvelder. "Dat is mooi. We hebben gewonnen, dus over het algemeen prima."

Last van zenuwen had hij ook niet. "Het viel wel mee eigenlijk. Ik ben ook goed opgevangen in de groep en sommige jongens ken ik al. Het was in de ArenA, waar je om de week speelt in principe, dus dat maakt het allemaal wat makkelijk," zo gaf De Jong aan.

De middenvelder was het niet helemaal eens met de opmerking dat het een heel bijzondere avond was, omdat het zowel ging over het afscheid van Sneijder en zijn debuut," zei hij daarover. "Het was vooral het afscheid van Wesley. Voor mij is het leuk dat ik nog even met hem heb samen mogen spelen, omdat ik als kleine jongen voor de televisie heb gezeten op de toernooien waar hij heel belangrijk was. Voor mij is dit heel mooi."




Tags

jong eer kwartiertje arena fox oranje peru

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos