Transparent
Inloggen
Sluiten

'Naast Barcelona nog meerdere Europese topclubs nadrukkelijk geïnteresseerd in Frenkie de Jong'

6 september 2018 08:28

Ondanks dat hij de toezegging gedaan zou hebben aan Barcelona dat hij vanaf volgend seizoen voor hen zal spelen, hopen meerdere Europese topclubs Frenkie de Jong vast te kunnen leggen. Dat weet El Mundo Deportivo te melden. Tottenham Hotspur zou daarin het meest concreet zijn, juist een van de tegenstanders van Barcelona in de groepsfase van de Champions League dit seizoen. De Spurs gaven afgelopen zomer niets uit aan aankopen waardoor het nu genoeg geld in kas heeft om alle andere clubs af te kunnen troeven.

Ook PSG zou van plan zijn om een offensief in te zetten om De Jong in te lijven om de concurrentie op het middenveld te kunnen vergroten. Daarnaast zijn Manchester City, Borussia Dortmund en AS Roma ook geïnteresseerd, maar zij zouden financieel niet hetzelfde kunnen bieden.

De Jong zou echter al schriftelijk hebben laten weten dat hij volgend seizoen voor Barcelona wil spelen, omdat hij samen met Lionel Messi op het veld wil staan. Ook mede door de interesse van de andere Europese topclubs verwacht El Mundo Deportivo dat het transferbedrag voor de middenvelder uiteindelijk zeker niet onder 50 miljoen euro zal komen.




Tags

barcelona jong deportivo mundo dortmund messi offensief psg roma schriftelijk spurs toezegging tottenham transferbedrag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos