Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Het is fantastisch dat Frenkie de Jong er nu bij zit'

31 augustus 2018 13:35

Erik ten Hag vindt het volkomen terecht dat Frenkie de Jong is opgenomen in de definitieve selectie van Oranje. Dat gaf hij aan op de persconferentie van vrijdagmiddag. "Het is fantastisch dat hij er nu bij zit. Maar het is geen verrassing dat hij er bij zit. Het is duidelijk dat de bondscoach gecharmeerd was van hem en hij heeft zichzelf in de selectie gespeeld," zo gaf hij aan. "We hebben nu nog niet getraind vandaag, dus ik heb hem zelf nog niet gezien."

De trainer van Ajax kreeg de vraag of hij zelf met Koeman gesproken heeft over De Jong. "Wij hebben regelmatig contact over de spelers die in aanmerking komen voor het Nederlands elftal. Dan hebben we het over de ontwikkeling en de fitheid van de spelers," aldus Ten Hag. "In de gesprekken heb ik wel gemerkt dat Koeman gecharmeerd was van hem, dat heeft hij vanaf het begin al laten merken."




Tags

hag jong koeman fitheid oranje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos