Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax opent thuis tegen AEK Athene

30 augustus 2018 23:01 - Ajax Kalender

De UEFA heeft het speelschema bekend gemaakt voor de groepsfase van de Champions League. Daaruit blijkt dat Ajax opent met een thuiswedstrijd tegen het de theoretisch zwakste tegenstander uit de poule, namelijk AEK Athene. De wedstrijd vindt plaats op 19 september om de nieuwe Champions League aanvangstijd van 18:55. Op 2 oktober mogen de Amsterdammers meteen door met de op papier lastigste wedstrijd, namelijk de uitwedstrijd bij FC Bayern München. Die wedstrijd is dan om het late aanvangstijdstip 21:00.

Vervolgens is er het tweeluik tegen Benfica. Eerst thuis op 23 oktober om 21:00 en daarna om dezelfde tijd op 7 november uit. De voorlaatste wedstrijd is weer tegen de Grieken, maar dan in Athene om 18:55 op 27 november. Ajax sluit de groepsfase op 12 december af met de kraker tegen Bayern München, om 21:00. Het volledige schema staat ook in onze kalender.

Meer op Ajax Kalender




Tags

aek bayern aanvangstijd benfica grieken kalender kraker speelschema theoretisch uefa zwakste

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal