Transparent
Inloggen
Sluiten

'Erik ten Hag hoopt op extra spits voor Ajax'

30 augustus 2018 03:05

In gesprek met De Telegraaf geeft Erik ten Hag aan te hopen dat Ajax zich nog weet te versterken met minimaal één speler. "In de Champions League heb je twee goede centrumspitsen nodig," aldus de trainer van Ajax nadat de groepsfase van de Champions League was veilig gesteld.

Ten Hag ging verder: "We hebben alle posities behoorlijk bezet. Al is Kasper Dolberg natuurlijk al heel lang afwezig in de spits. We hopen dat Kasper zo snel mogelijk weer aan boord is. Maar op het moment dat ik bij Ajax tekende kreeg ik de mededeling dat hij geblesseerd was geraakt en sindsdien heb ik nauwelijks over hem kunnen beschikken. En ja, in de Champions League heb je wel twee goede centrumspitsen nodig."

Wel is hij blij met de selectie die hij nu voor zich heeft bij Ajax. "Marc Overmars heeft met de rest van de directie zijn nek uitgestoken. Marc, het Technisch Hart en ik hebben zo de selectie kunnen samenstellen. De technische staf heeft daar een belangrijke rol in gespeeld," zo geeft hij aan. "Met elkaar hebben we een goede analyse gemaakt waar we spelers nodig hadden en welke spelers daarvoor in aanmerking kwamen. Daarna er zijn krachtsinspanningen geleverd om dingen voor elkaar te krijgen. En nu staat er een heel aantrekkelijke selectie."




Tags

hag centrumspitsen kasper aantrekkelijke boord dolberg krachtsinspanningen overmars samenstellen telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos