Transparent
Inloggen
Sluiten

Matthijs de Ligt: 'Iedereen wil dat Hakim Ziyech blijft'

27 augustus 2018 07:21

Al enkele keren gaf Hakim Ziyech aan dat hij een transfer wil maken en toe is aan een stap omhoog. De middenvelder maakt de afgelopen weken echter veel indruk in Amsterdam en als het aan Matthijs de Ligt ligt, zal Ziyech dan ook niet vertrekken. "Iedereen wil dat hij blijft. Als je ziet hoe belangrijk hij voor ons is. Hij en Dusan Tadic houden altijd twee man bezig. Dat voetbalt voor een elftal zo lekker," zo geeft de verdediger aan in gesprek met het Algemeen Dagblad."

De aanvoerder van Ajax gaat verder: "We zijn met iets moois bezig en dat moeten we tegen Kiev afmaken. Dat is nu waar het om draait. Ik merk aan Hakim wel dat hij lekker in zijn vel zit. Hij is ook echt een vrolijke jongen die binnen de groep veel grappen maakt. Als hij toch nog vertrekt, kan hij dat met opgeheven hoofd doen."




Tags

ziyech grappen kiev tadic vrolijke

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.251 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal