Transparent
Inloggen
Sluiten

Ten Hag: 'Ik ga ervan uit dat deze selectie zo blijft als hij is'

11 augustus 2018 06:43

Op de persconferentie van vrijdagmiddag herhaalde Erik ten Hag nog maar eens dat deze zomer niemand bij Ajax mag vertrekken. De enige uitzondering hierop is Hakim Ziyech. De directie van Ajax zal zich inspannen om de rest van de ploeg bij elkaar te houden. "Maar je weet nooit hoe dingen zich kunnen ontwikkelen. Dat heeft Ajax de afgelopen jaren genoeg meegemaakt. Maar de inspanning zullen we met z’n allen leveren om deze groep bij elkaar te houden," zo gaf hij aan, opgetekend door De Telegraaf.

Ten Hag ging verder: "De directie en rvc zullen zich resoluut opstellen. Ik ga ervan uit dat deze selectie zo blijft als hij is. En dan kan het zo zijn dat Hakim vertrekt. Maar ik hoop dat ook hij blijft, zodat we ook na 1 september een heel sterke groep hebben. Wel of niet in de Champions League spelen, speelt geen enkele rol. Het standpunt van Ajax is duidelijk."

Ziyech mag wel vertrekken uit Amsterdam. "Als er afspraken worden gemaakt, moet je je daar aan houden. En ik wist bij mijn aantreden dat Hakim na twee jaar Ajax een volgende stap wilde maken. Daar was mee ingestemd," zei Ten Hag daarover. "Hij is er nog steeds en dat heeft ook met Hakim te maken, want hij wil het ideale plaatje. En anders blijft hij met alle liefde bij Ajax."




Tags

hag ziyech aantreden ingestemd inspannen liefde rvc telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje begeleiding berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord frankrijk gaaei godts hato henderson hijbij hlynsson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa zucht