Ajax gelijk tegen Wolverhampton Wanderers: 1-1

19 juli 2018 17:58

Ajax heeft vanmiddag in de eerste oefenwedstrijd op het Engelse trainingskamp met 1-1 gelijkgespeeld tegen Wolverhampton Wanderers. Ajax begon aan de wedstrijd zonder nieuweling Tadic en de licht gekwetsten waaronder Schöne en Ziyech, maar in een sterke opstelling met De Ligt als aanvoerder. Desondanks waren de Engelsen in een matige eerste helft de bovenliggende partij. Licht tegen de verhouding in kwamen de Amsterdammers via een fraaie treffer van Donny van de Beek vlak voor rust wel op voorsprong.

Na rust kwamen de Wolves langszij door een strafschop, veroorzaakt door Tagliafico. Pas daarna werd Ajax sterker en nam het echt het heft in handen. Er werd echter niet meer gescoord, ook niet door de Engelsen op de counter.

Vanavond speelt Ajax ook nog tegen het kleinere Walsall.