Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax nadert akkoord met Manchester United over transfer Daley Blind'


12 juli 2018 06:40

Ajax nadert een akkoord met Manchester United over de transfer van Daley Blind, zo weet De Telegraaf te melden. Volgens een ingewijde zouden er nog slechts enkele obstakels zijn. Manchester United wilde aanvankelijk 17 miljoen euro hebben voor de verdediger, maar dat was voor Ajax veel te hoog. Voor Blind ligt een contract voor drie of vier jaar in Amsterdam klaar.

Het is Ajax er alles aan gelegen om Blind de komende dagen binnen te halen. Maandag vertrekt Manchester United naar de Verenigde Staten voor een oefentrip en ook Blind zal daarbij zijn indien de transfer nog niet rond is. Mocht de transfer pas rond komen als hij in de VS zit, zal zijn inzetbaarheid voor Ajax alleen maar vertraging oplopen.

Blind kwam afgelopen seizoen al niet meer in de plannen voor van José Mourinho en wil daarom graag weg uit Engeland. Hij beseft ook dat hij bij een trainingskamp in de Verenigde Staten weer een bijrol zou gaan krijgen. De international van het Nederlands elftal zou fikse persoonlijke eisen hebben, maar deze vormen voor Ajax geen probleem.


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws