Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Ik wil Daley erbij hebben omdat hij ongelooflijk veel ervaring heeft'


9 juli 2018 03:22

In gesprek met De Telegraaf geeft Erik ten Hag aan graag Daley Blind toe te kunnen voegen aan de selectie van Ajax. "Ik wil Daley erbij hebben, omdat hij als Premier League-speler en Oranje-international ongelooflijk veel ervaring heeft. Opbouwend en organisatorisch is Daley sterk en hij is een stabiele persoonlijkheid," aldus Ten Hag. "Het binnenhalen van Tadic was een krachtsinspanning en die zullen we nu weer moeten leveren."

Of Blind tegen Sturm Graz al van de partij kan zijn, is nog onduidelijk. "We zetten alles op alles, maar je kunt dit soort zaken niet forceren, dus wordt het kort dag. Het seizoen is echter niet alleen Sturm Graz," zo geeft hij aan.

Mocht Blind daadwerkelijk komen, is de kans groot dat er een streep gaat door de transfer van Lisandro Magallán. "Dat zit er wel in, ja. Maar het kan ook goed zijn dat alleen Magallan komt. Als Boca Juniors hem twee weken geleden had vrijgegeven, had Lisandro hier al gestaan," zegt Ten Hag daarover. "Of hij nu plan B is? Ik weet niet of je dat zo kunt stellen, maar ik denk dat het op dit moment niet haalbaar is om ze allebei te kopen."


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws