Transparent
Inloggen
Sluiten

Zaakwaarnemer Abdelhak Nouri: 'Appie herkent ons wel als we bij hem zijn'


4 juli 2018 13:44

In gesprek met Voetbal International geeft Nathan van Kooperen, zaakwaarnemer en goede vriend van Abdelhak Nouri, aan dat hij iedere week één of meerdere keren bij Nouri langs gaat. "Gewoon om bij hem te zijn en er voor hem te zijn. Het is heel moeilijk hem zo te zien. Het is nog steeds heel onwerkelijk. Ik sprak hem voordat dit gebeurde echt bijna ieder uur. Onze band is zo sterk," geeft Van Kooperen aan.

Nouri herkent ze ook op moment als ze bij hem zijn. "Dat zie je aan hem, dan kijkt hij me zo aan. Appie kan ook reageren. Niet door te praten maar door zijn wenkbrauw te bewegen," zegt hij daarover. "Als die omhoog gaat, betekent dat ja. Net als zijn mond open. Doet hij niets dan is dat een nee. Het is een vorm van communicatie waar we al heel blij mee zijn. Ik heb zoveel respect voor de familie over hoeveel kracht ze nog hebben en hoe ze hier mee omgaan."

Van Kooperen is ook blij dat er eindelijk duidelijkheid is wat er is mis gegaan. "Het is voor Appie en de familie fijn dat er na een jaar eindelijk duidelijkheid is. Dat Ajax het zo lang heeft laten duren, dat is niet goed geweest," aldus de zaakwaarnemer. "De familie heeft iedere dag in onzekerheid geleefd, ze hadden zoveel vragen. Dat daar nu antwoorden op zijn, is een hele opluchting. Ze krijgen er de oude Appie niet mee terug, maar het helpt ze wel. Nu gaat het erom dat hij de beste zorg krijgt die er is."


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws