Transparent
Inloggen
Sluiten

Kwartier speeltijd voor Kasper Dolberg tijdens salonremise van Denemarken

26 juni 2018 17:51

Denemarken heeft de groepsfase op het WK in Rusland afgesloten met een doelpuntloos gelijkspel tegen Frankrijk. De Denen wisten bij een gelijkspel dat ze zeker waren van een plek in de achtste finales, terwijl Frankrijk bij een gelijkspel zeker zou zijn van de groepswinst. Beide ploegen leken op voorhand al te tekenen voor het resultaat, omdat er nauwelijks kansen of hoogtepunten te noteren waren.

Beide ploegen gaven ook de nodige spelers rust. Lasse Schöne nam daarom met Kasper Dolberg plaats op de bank. De middenvelder van Ajax kwam in de wedstrijd tegen Peru nog als invaller in het veld, terwijl hij tegen Australië een basisplaats had. Tegen Frankrijk bleef hij echter de hele wedstrijd op de bank. Dolberg kreeg een kwartier voor tijd zijn eerste minuten op dit WK, maar ook hij kon niets veranderen aan de stand.




Tags

dolberg denemarken frankrijk kasper salonremise australie hoogtepunten noteren peru rusland schone voorhand

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal