Transparent
Inloggen
Sluiten

Hakim Ziyech met Marokko gelijk tegen Spanje

25 juni 2018 21:59

Marokko heeft het WK in Rusland bijna af weten te sluiten met een stunt. Met Hakim Ziyech in de basis was het dicht bij een overwinning tegen Spanje, maar diep in blessuretijd wist Spanje nog gelijk te maken.

Na een klein kwartier kwam Marokko op voorsprong, nadat Khalid Boutaib wist te profiteren van een fout van Andres Iniesta. De Spanjaarden wisten echter alweer snel gelijk te maken via Isco.

In het restant van de eerste helft kregen beide ploegen volop kansen, maar kwamen beide ploegen niet tot scoren. Na rust bloedde het duel dood en leek het ook af te stevenen op een 1-1 gelijkspel. Tien minuten voor tijd kwam Marokko echter weer op voorsprong na een harde kopbal van Youssef En-Nesyri.

In blessuretijd schoot Aigo Aspas namens Spanje in het doel, maar werd zijn treffer wegens buitenspel afgekeurd. Na tussenkomst van de videoarbitrage bleek de aanvaller echter geen buitenspel te staan, waardoor de goal van Aspas toch werd goed gekeurd. Ziyech maakte die gelijkmaker niet meer mee op het veld, omdat de middenvelder van Ajax in de 85e minuut was gewisseld.




Tags

marokko ziyech aspas aigo andres bloedde boutaib dood iniesta isco nesyri rusland videoarbitrage youssef

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos