Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Uiteindelijk maakte Juistin Kluivert tijdens zijn vakantie de keuze om weg te gaan'


21 juni 2018 14:58

In gesprek met Ajax Life gaf Erik ten Hag aan dat hij zich niet kon vinden in het interview wat Justin Kluivert gaf in de Volkskrant. Tegenover Ten Hag zou Kluivert heel andere dingen gezegd hebben. "Ik denk dat ik meer dan goed contact heb en had met Justin en hij bezigt tegen mij in ieder geval niet deze taal," aldus de trainer van Ajax.

In gesprek met Ten Hag gaf Kluivert in eerste instantie aan nog niet te weten wat hij wilde doen. "Justin wilde eigenlijk blijven. Of laat ik het zo zeggen: hij wist het niet, liet het in het midden, overwoog het. Uiteindelijk maakte hij tijdens zijn vakantie de keuze om weg te gaan, want dat wil hij dan graag. Hij heeft het mij persoonlijk verteld," gaf Ten Hag aan. "Ik heb uitvoerig gesproken met meerdere spelers, van wie Justin er eentje is. Over vorig seizoen, over komend seizoen. Waar staat hij in zijn ontwikkeling? Over het belang van Ajax en het belang van het team. Tijdens zijn vakantie maakte Justin de keuze om naar AS Roma te gaan."

Ten Hag vervolgt: "Ik had Justin liever gehouden, maar dat geldt voor iedere speler die naar een grote club vertrekt. Ik heb gevochten om hem voor Ajax te behouden. Ik denk dat Justin zo veel kwaliteit heeft dat hij ook in Rome kan slagen, dat is helder, maar misschien was het beter om bij Ajax te blijven. Al wil ik ook niet zeggen dat de keuze voor AS Roma een slechte zou zijn."


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws