Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax verlengt partnership met De Telegraaf tot 2023


13 juni 2018 06:36

Ajax en De Telegraaf hebben tot 2019 lopende partnership verlengd tot de zomer van 2023. Zowel Ajax als het dagblad zijn dermate tevreden over de samenwerking dat deze al vervroegd is opengebroken, zo valt te lezen op de website van De Telegraaf.

CEO Telegraaf Media Groep Marc Vangeel is erg blij met de verlenging van het partnership. "Het toont aan dat beide partijen de samenwerking als zeer plezierig en waardevol beschouwen," aldus Vangeel. "Dat de samenwerking tot 2023 verlengd is, ervaren we als een blijk van vertrouwen en we verheugen ons op het voortzetten van deze mooie samenwerking."

Menno Geelen, commercieel directeur van Ajax, kan zich daar alleen maar bij aansluiten. "Wij hechten veel waarde aan duurzame partnerships en de samenwerking met De Telegraaf is daar een mooi voorbeeld van," geeft Geelen aan. "De afgelopen jaren hebben we gezamenlijk mooie activiteiten georganiseerd en met dit nieuwe contract kunnen we dit doorzetten. Wij kijken dan ook uit naar de verlengde samenwerking."


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws