Transparent
Inloggen
Sluiten

'AS Roma wil snel zaken doen met Ajax, Ziyech kan voor vijf jaar in Rome tekenen'


4 juni 2018 00:46

Ook De Telegraaf weet te melden dat AS Roma zich officieel bij Ajax gemeld heeft voor Hakim Ziyech. De nummer drie van de Serie A wil snel zaken doen om de international van Marokko vast te kunnen leggen.

Voor Ziyech ligt al een contract voor vijf jaar klaar. In het diepste geheim heeft Mustapha Nakhli, de zaakwaarnemer van de middenvelder, weken geleden al een bezoek gebracht aan AS Roma. Technisch directeur Monchi is bovendien al langere tijd onder de indruk van Ziyech, al sinds hij zelf nog bij Sevilla zat. Monchi heeft ook al banden met Nakhli sinds de transfer van Tom de Mul van Ajax naar Sevilla.

In Italiaanse media werd gemeld dat Mino Raiola zich ook met deze transfer zou bezig houden. Ziyech heeft echter geen enkele overeenkomst of relatie met Raiola. Al zijn zaken worden al sinds zijn zestiende door Nakhli geregeld en ook de zaakwaarnemer werkt met niemand samen.

Ajax heeft Raiola ook niet ingeschakeld, omdat de club de beste spelers het allerliefst gewoon in Amsterdam wil houden. Directeuren Edwin van der Sar en Marc Overmars zien al jaren dat de beste spelers tegen hun zin vertrekken uit Amsterdam en ze zijn ook in een felle strijd verwikkelt met Raiola over een vertrek van Justin Kluivert.

Dat Ziyech echter toch lijkt te vertrekken, komt door de ambities van de middenvelder die hij bij zijn komst naar Amsterdam al kenbaar maakte aan de clubleiding van Ajax. Van der Sar en Overmars weten dat ze Ziyech niet langer bij Ajax kunnen houden.

De verwachting is dat Ziyech voor het bijna het drievoudige zal vertrekken dan wat Ajax bijna twee jaar geleden voor hem betaalde. Destijds kwam hij voor elf miljoen euro over van FC Twente en zou nu dan dus om en nabij 30 miljoen euro moeten opleveren.


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws