Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Mateo Cassierra op huurbasis naar FC Groningen


1 juni 2018 12:48

Ajax heeft bekend gemaakt dat Mateo Cassierra komend seizoen op huurbasis zal uitkomen voor FC Groningen. De Colombiaanse aanvaller werd al langere tijd gelinkt aan een tijdelijke overstap naar Groningen, maar nu is alles helemaal rond gekomen.

Op de website van FC Groningen reageert manager technische zaken Ron Jans verheugd op de tijdelijke komst van de aanvaller. "Net als veel andere clubs zien wij veel wedstrijden van Jong Ajax, waar heel veel talent rondloopt. De naam van Cassierra is het afgelopen seizoen meerdere malen bij ons gevallen, maar wij hadden het gevoel dat hij niet haalbaar zou zijn voor ons," geeft Jans aan. "Toen wij van Marc Overmars te horen kregen dat FC Groningen een goede optie zou kunnen zijn, zijn we met de speler in gesprek gegaan."

In die gesprekken maakte Cassierra een goede indruk op Jans. "Hij bevestigde de informatie die we al over hem hadden vergaard. Mateo is een jongen die ambitieus is, zich wil ontwikkelen en daarvoor bereid is hard te werken. Hij is een vrij complete spits, die bewezen heeft doelpunten te kunnen maken. Hij wil zich laten zien in de Eredivisie," zegt Jans daarover. "Wij bieden hem dat podium. Doorgaans zijn wij geen voorstander van huren, maar voetbal is soms ook van de korte termijn. Wij denken met Mateo in ieder geval een jaar lang een prima spits in huis te hebben."


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws