Transparent
Inloggen
Sluiten

Kasanwirjo, Llansana Beuse en Hansen tekenen eerste profcontract bij Ajax


18 mei 2018 17:48

Ajax heeft drie jeugdspelers weten te binden. Dat maakt de club zelf bekend op de eigen website. Neraysho Kasanwirjo, Enric Llansana Beuse en Sontje Hansen tekenden vrijdag alle drie hun eerste profcontract. De drie spelers hebben een contract getekend tot de zomer van 2021.

Neraysho Kasanwirjo is erg blij met zijn contract. "Mijn eerste contract tekenen bij Ajax is natuurlijk heel mooi. Op het moment dat ik mijn handtekening zette besefte ik me pas echt dat dit echt een uniek moment is," aldus de verdediger van Ajax onder 16. "Het betekent dat ik goed op weg ben met wat ik wil bereiken. Ik wil komend seizoen zo veel mogelijk van mezelf laten zien en misschien dat ik zelfs een stap omhoog kan zetten. Ambitieus? Ja, dat ben ik zeker. Ik wil presteren."

Ook Enric Llansana Beuse is erg gelukkig met zijn eerste contract. "Ik kon er ook bijna niet van slapen vannacht. Het is toch heel bijzonder om een contract te tekenen bij Ajax?! Dit moment maakt mijn zomer weer helemaal goed," geeft de in Spanje geboren middenvelder aan. "Het begon namelijk niet heel lekker: Ik was geselecteerd voor het EK, maar precies de dag ervoor scheurde ik tijdens een wedstrijd tegen FC Groningen de buitenband van mijn knie. Terwijl ik balend thuis zat werd ik via social media overladen met fijne beterschapsberichten van mijn ploeggenoten. Dat was al super. En dan nu mijn contractondertekening: echt een geweldig gevoel."

Voor Sontje Hansen komt zijn droom uit. "Zelf ben ik een echte Ajax-fan, net als mijn moeder. Voor de hele familie is dit een bijzondere dag. Op het moment dat ik mijn handtekening zette gaf dat een heel goed gevoel. Ik was even gespannen, maar nu mijn handtekening er staat ben ik enorm opgelucht en blij," zegt Hansen daarover. "Wat ik wil laten zien komend seizoen? Mooi voetbal en ik hoop een basisplaats te veroveren. En ja, Ajax O19 kampioen maken natuurlijk."


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws