Transparent
Inloggen
Sluiten

Frenkie de Jong over Barcelona-transfer: 'Daar is helemaal niks van zeker'


12 mei 2018 08:47

In gesprek met Telegraaf Vandaag spreekt Frenkie de Jong de geruchten over een transfer naar Barcelona tegen. "Daar is helemaal niks van zeker, dus daar hoeven mensen zich geen zorgen over te maken," aldus de middenvelder. "Er is ook helemaal geen sprake van. Zoals het er nu voorstaat blijf ik gewoon bij Ajax, maar dat kun je natuurlijk moeilijk beloven."

De geblesseerde middenvelder hoopt zo snel mogelijk weer op het veld te kunnen staan. "Ik hoop dat het de goede kant op gaat. Ik moet maandag weer naar het ziekenhuis en dan zal ik wel weer horen hoe het er voor staat," geeft De Jong aan. "Ik heb nu nog best wel wat pijn moet ik zeggen, dus het is nog even afwachten."

De Jong werd ook gevraagd naar zijn mening over het afgelopen seizoen bij Ajax. "Het was geen topseizoen natuurlijk, eigenlijk gewoon een teleurstellend seizoen. We moeten zorgen dat het volgend seizoen een stuk beter wordt," zegt hij daarover. "Ik heb zeker veel zin in volgend seizoen. Ik heb al een tijdje niet meer gevoetbald en ik kijk er naar uit om weer te voetballen."


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws