Transparent
Inloggen
Sluiten

Noussair Mazraoui: 'Voor mij persoonlijk is dit een topseizoen en volgend jaar wil ik deze lijn doortrekken'

1 mei 2018 17:31

Voor Noussair Mazraoui was het afgelopen seizoen persoonlijk een topseizoen, dat geeft hij aan in gesprek met Voetbal International. "De titel met Jong Ajax, debuteren in Ajax 1 en een nieuw contract. Voor mij persoonlijk is dit een topseizoen en volgend jaar wil ik deze lijn doortrekken," aldus Mazraoui.

Het scheelde niet veel of de multifunctionele middenvelder had niet meer bij Ajax gespeeld. "Vorig seizoen was ik een paar maanden de enige speler bij de beloften zonder contract. Hoewel ik de hele jeugdopleiding van Ajax had doorlopen, al elf jaar bij de club speelde, waren ze nog niet overtuigd. Dat merkte ik in mijn laatste jaar in de A1 en daar kwam een blessure bovenop," geeft hij aan. "In de laatste drie maanden van het seizoen mochten veel jeugdspelers met de beloften meetrainen, zodat de spelers over wie ze twijfelden het alsnog konden afdwingen. Ik kreeg net in die periode een enkelblessure, waardoor ik die kans niet kreeg."

Door hard te blijven werken kwam het alsnog goed voor Mazraoui. "Vorig seizoen was het dus een soort stageperiode voor mij, en gelukkig kon ik onder Marcel Keizer laten zien dat ik toch voldoende kwaliteiten bezat voor een toekomst bij Ajax. Ik kreeg alsnog een contract en sindsdien is het snel gegaan," zegt de jeugdinternational van Marokko. "Na anderhalf jaar Jong Ajax ben ik nu onderdeel van de eerste selectie. Daar ben ik trots op, omdat ik het niet cadeau heb gekregen."




Tags

mazraoui topseizoen jong bezat cadeau enkelblessure keizer marokko scheelde stageperiode titel twijfelden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.274 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos