Transparent
Inloggen
Sluiten

Dani de Wit: 'Dit is natuurlijk heel erg het kampioenschap van Nouri'

28 april 2018 22:01

Bij Dani de Wit was na afloop de blijheid groot, zo gaf hij aan in gesprek met Fox Sports. "Fantastisch gevoel natuurlijk om dit te bereiken met z'n allen waar je een jaar naar toe streeft en dat is echt geweldig. Iedereen is zo ontzettend blij," gaf de middenvelder aan. "De kracht van het team is dat we met z'n allen blijven gaan. Je ziet het nu ook, we spelen een draak van een wedstrijd. Misschien heeft het ook met de zenuwen te maken. De eerste helft speel je echt heel matig en dan kom je ook nog achter. Volgens mij was het geen penalty, maar uiteindelijk win je nog met goals van Kai en Cassierra. We zijn ontzettend blij, dus de ontlading is ook erg groot."

Ook voor De Wit was het duidelijk voor wie de titel was. "Dit is natuurlijk heel erg het kampioenschap van Nouri. We hebben dit ook voor hem gedaan. Het was heel pijnlijk aan het begin van het seizoen. Dat heeft heel erg doorgespeeld bij het eerste en ook bij Jong. Als je dan nu dan de titel bereikt, doen we dat ook voor hem," gaf De Wit aan.




Tags

nouri titel blijheid cassierra draak fox jong

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos