Transparent
Inloggen
Sluiten

Algemeen Dagblad: 'Leegloop dreigt bij Ajax als titel niet wordt gehaald'


7 april 2018 03:01

Het Algemeen Dagblad meldt in een groot artikel dat een leegloop dreigt indien Ajax de landstitel niet weet te veroveren. Doelman André Onana zou dit ook beamen in gesprek met Algemeen Dagblad-journalist Daniël Dwarswaard. De doelman zelf zou willen vertrekken uit Amsterdam, al zal hij dit niet van de daken roepen.

Hakim Ziyech zou ook aan het uitkijken zijn naar een nieuwe club. Mede ook vanwege het feit dat hij bij een deel van de fans niet populair is en al meerdere malen is uitgefloten. Hoe beter Marokko komende zomer presteert op het WK, hoe groter de rij clubs waar Ziyech uit kan kiezen.

Matthijs de Ligt heeft zich hier ook over uitgesproken. Voor de verdediger speelt het een rol op welk niveau Ajax volgend seizoen in Europa actief zal zijn. Hiervoor heeft hij met zijn begeleiger Barry Hulshoff een plan uitgestippeld, al suggereert het dagblad dat niet meer relevant zou zijn nu clubs als Bayern München en Barcelona gelinkt worden aan De Ligt.

Een goed WK zou bovendien ook kunnen zorgen voor het vertrek van Nicolás Tagliafico. De linksback lijkt vrijwel zeker dat hij opgeroepen zal worden voor het WK. Mocht hij daar ook goed spelen, zou het voor Ajax moeilijk worden om hem te houden zonder lonkend perspectief.


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws