Transparent
Inloggen
Sluiten

Matthijs de Ligt: 'Ik ben wel met een goed gevoel teruggekeerd'


30 maart 2018 19:22

Matthijs de Ligt kijkt positief terug op de afgelopen interlandperiode. Dat geeft hij aan in gesprek met Ajax TV. "Ik kijk er wel goed op terug. De eerste wedstrijd was wel wat minder, verliezen van Engeland. In de tweede wedstrijd tegen Portugal speel je goed. Ik ben wel met een goed gevoel teruggekeerd. Ik heb ook nog nooit twee assists gegeven in een profwedstrijd, dus daar ben ik erg blij mee," aldus de verdediger. "Je krijgt die verhalen wel mee. Maar ik weet ook hoe het werkt. Die hype is nu groot, maar als je een keer minder speelt is die hype gelijk weg. Dat gaat op en neer. Ik weet zelf ook hoe ik gespeeld heb. Die hype maakt me niet zoveel uit. Ik denk dat ik beide wedstrijden prima gespeeld heb."

Afgelopen week verschenen er ook foto's van hem in Barcelona, wat meteen de geruchten over een eventuele transfer deed opbloeien. Van een transfer is echter geen sprake. "Ik was even op vakantie met vrienden. Ik weet dat mensen nu denken dat ik daarheen ga voor iets anders, maar deze vakantie stond al heel lang geboekt. Ik heb twee dagen vrij gekregen en heb daar gebruik van gemaakt om de batterij weer op te laden," zei De Ligt daarover.

De Ligt keek ook direct vooruit op de komende periode, waarin onder meer een uitwedstrijd tegen PSV op het programma staat."Het is een heel belangrijke wedstrijd tegen PSV. Maar het belangrijkste is om die wedstrijd tegen PSV in te gaan dat wij alles gewonnen hebben en PSV misschien punten verspeeld heeft. Wij moeten nu naar de volgende wedstrijd kijken, dat is Groningen. De enige manier om de druk op PSV te blijven houden is om die wedstrijd te winnen. Wij weten wat ons zondag te wachten gaat."


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Laatste nieuws