Transparent
Inloggen
Sluiten

Vermoedelijke opstelling Ajax: Zeefuik en Wöber de backs tegen PSV

9 december 2017 22:19

Verslaggever: -

Afgaande op de persconferentie van Marcel Keizer is de algemene verwachting in de media dat hij tegen PSV zal gaan starten met een 4-3-3 opstelling. Gezien het feit dat zowel Deyovaisio Zeefuik als Luis Orejuela bij de wedstrijdselectie zitten lijkt dat ook voor de hand te liggen. Zeefuik zal naar verwachting dan gaan starten als rechtsback. Over Orejuela was Keizer een stuk voorzichtiger. De back is pas net terug van zijn blessure en Keizer wil eerst zien wat hij echt aan hem heeft.

Joel Veltman en Matthijs de Ligt zullen het centrum gaan vormen en Maximilian Wöber komt dan in aanmerking voor de rechtsbackpositie nu Nick Viergever, Daley Sinkgraven en Mitchell Dijks nog niet beschikbaar zijn.

De rest van het elftal lijkt vast te staan op de positie van controlerende middenvelder na. Keizer zal opnieuw moeten kiezen tussen de ervaren Lasse Schone en Frenkie de Jong die meer voetbal in het elftal brengt. De verwachting van het AD is dat Keizer opnieuw voor de Deen zal kiezen.

Vermoedelijke opstelling Ajax volgens het AD: Onana, Zeefuik, Veltman, De Ligt, Wöber, Van de Beek, Schone, Ziyech, Neres, Dolberg, Kluivert

Vermoedelijke opstelling PSV: Zoet, Arias, Schwaab, Isimat-Mirin, Brenet, Van Ginkel, Pereiro, Hendrix, Lozano, De Jong, Locadia


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws