Transparent
Inloggen
Sluiten

Forums Ajax Netwerk heropend, nieuwe inloggegevens

2 juli 2017 18:51

Verslaggever: -

Door een beveiligingsprobleem waren de forums van Ajax Netwerk enkele dagen gesloten. Na veiligheidsmaatregelen zijn deze nu weer heropend. We sturen leden een email op het emailadres waarmee zij geregistreerd zijn. Daarmee kunnen ze een nieuw wachtwoord aanvragen op een beveiligde omgeving en weer inloggen.

LET OP: Het kan geruime tijd duren voordat die email aankomt, we willen daarvoor geduld vragen.

Helaas zijn onbevoegden erin geslaagd toegang te krijgen tot inloggegevens van gebruikers van Ajax Netwerk. Als gevolg daarvan zijn er ook topics op het de forums verwijderd en een aantal accounts aangepast. Wij adviseren gebruikers die het wachtwoord op Ajax Netwerk ook elders gebruiken dan ook dringend elders aan te passen. We hebben maatregelen genomen om dit
in de toekomst te voorkomen.

Geen email gekregen?

Even geduld svp. We sturen alle leden een email op het emailadres waarmee zij geregistreerd staan. Let op: deze email kan in jouw spamfolder terechtkomen.

(Indien je jouw wachtwoord nogmaals opvraagt, dan werkt de vorige link die wij je toestuurden niet meer, vraag dus niet steeds opnieuw jouw wachtwoord op)

Weet je niet meer met welk emailadres je lid bent geworden of heb je daar geen toegang meer toe? Dan kun je je melden bij ajax@netwerk.to met jouw gegevens en proberen we je te helpen. Graag geduld daarvoor, we doen ons best iedereen zo goed mogelijk te helpen.


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws