Transparent
Inloggen
Sluiten

Speeldatum Feyenoord-Ajax onzeker

6 maart 2003 12:24

Verslaggever: AB

De planners van de KNVB zullen te maken krijgen met de nodige problemen rond de speeldatum van Feyenoord-Ajax. Beide clubs plaatsten zich gisteren voor de halve finale van het Amstel Cup toernooi en zouden volgens het schema woensdagavond 16 april elkaar moeten treffen in de Rotterdamse Kuip. Echter, de gemeente Rotterdam is hier weinig gelukkig mee gezien het feit dat het in het donker lastiger is om zicht te houden op de verschillende supportersgroepen. Reden waarom de klassiekers normaal gesproken op zondagmiddag worden afgewerkt.

Verder zijn er zoals tegenwoordig bijna gebruikelijk ook problemen met de Nederlandse Spoorwegen. In de avondspits zal het niet mogelijk zijn om 1600 Amsterdammers naar Rotterdam te vervoeren in een supporterstrein, bij gebrek aan materieel. Bussen zijn al helemaal geen optie. Verder eist SBS6 dat de wedstrijd gewoon doorgang vindt, desnoods zonder publiek, of zelfs in Amsterdam als het niet anders kan.

Hoe de partijen tot elkaar zullen komen is vooralsnog volstrekt onduidelijk. Eerder dit Amstel Cup toernooi werd ADO Den Haag-PSV verplaatst naar de woensdagmiddag na een soortgelijk steekspel. Echter, het lijkt niet waarschijnlijk dat SBS daar in dit geval ook mee akkoord zal gaan. En ook andere partijen zullen hier zeker tegen zijn.

Meer op




Tags

feyenoord amstel ado avondspits eist gemeente klassiekers knvb kuip materieel planners soortgelijk spoorwegen steekspel supporterstrein vervoeren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos