jvs winnaar Soccer Netwerk VoVo 2015/2016

25 juli 2016 09:52 - VoVo ranglijst

Verslaggever: A

De Voetbal Voorspelcompetitie (VoVo) voor het seizoen 2015/2016 zit er weer op. Het was weer een spannend seizoen met bijna duizend deelnemers en de winnaar was net als vorig jaar een Ajacied. Het gaat om jvs. Hij bleef met 311 punten zijn belagers behoorlijk ver voor. Het zilver (keesie52) en brons (m4art3n) gaan ook naar Amsterdam. Een Ajax podium dus!

Als het gaat om de Eredivisie, dan werd die het beste voorspeld door jvs. Het klassement voor de beker werd door vv lisa. Het Europees klassement voor heel Soccer Netwerk werd ook gewonnen door een Ajacied: admarfab haalde 5 punten meer dan de concurrentie. Het Interlands klassement kent traditioneel niet zoveel wedstrijden en werd gewonnen door whatelse.

Voor wat betreft alle leden van Ajax Netwerk wisten 129, Rikkie, joo7 en jvs vantevoren het beste hoe het zou gaan in de play-offs. Rifio was van alle Soccer Netwerk leden de winnaar van het EK klassement, zij het gedeeld met een PSV'er. Het relatief klassement ging traditioneel naar kees.k.

Alle winnaars krijgen als prijs een vermelding bij hun loginnaam op de forums. De VoVo voor 2016/2017 gaat morgen weer van start met de wedstrijd van Ajax in de voorronde van de Champions League.