Transparent
Inloggen
Sluiten

Volkskrant: Onrust over mogelijk onethisch handelen Overmars

10 november 2015 07:24 - De Volkskrant

Verslaggever: -

Volgens de Volkskrant is er onrust ontstaan rond Marc Overmars. De directeur spelersbeleid zou onethisch hebben gehandeld door twee klussen te gunnen aan twee bevriende bedrijven. Dat levert volgens de regels een tegenstrijdig belang op, die moet worden vermeld en verklaard in het jaarverslag. Dat is niet gebeurd ondanks dat de situatie door medewerkers van Ajax die het er niet mee eens waren gemeld is bij de Raad van Commissarissen. Overmars stelt in een reactie tegenover de krant niets te maken te hebben gehad met de beslissing over de gunning van de projecten. De krant heeft emails in bezit waaruit zou blijken dat Overmars wel degelijk een rol zou hebben gespeeld bij de toewijzing van de klussen en een van de gunningen niet in het belang van Ajax was.

Het nieuws over zowel Wim Jonk als Marc Overmars komt een paar dagen voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders aanstaande vrijdag.

Lees het volledige artikel op de website van de Volkskrant

Meer op De Volkskrant




Tags

overmars volkskrant onethisch klussen emails gunnen gunning gunningen jaarverslag jonk tegenstrijdig toewijzing

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao eredivisie forbs henderson kiki liverpool metz mikautadze mislintat mum ofzo porto ramaj sevic sosa steijn sutalo transferbeleid utrecht