Kleine overwinning Ajax in hitte van De Lutte

19 juli 2014 10:38

Verslaggever: -

In de hitte van De Lutte heeft Ajax een kleine overwinning behaalt op Jupiler League club Achilles'29. Ajax won uiteindelijk met 1-2 na een 0-1 ruststand. Lesley de Sa bracht Ajax al na zeven minuten op voorsprong. Na rust verdubbelde invaller Tobias Sana de voorsprong alvorens de Jupiler League club wat terugdeed.

Vanmiddag speelt Ajax vanaf 14.30 uur de tweede wedstrijd van de dag tegen Real Sociedad.

Opstelling Alblas; Tete, Moisander, Riedewald, Boilesen; Bazoer, Andersen, Serero; De Sa, Zivkovic, Sigthórsson (46 Sana)

Opstelling na 75 minuten: Alblas; Owusu, Vissie, Van Bruggen, Van Koesveld; Warmerdam, Bakker, Sana; El-Ghazi, Menig, Becker.