Transparent
Inloggen
Sluiten

Televisie pakt zondag uit rond FC Twente - Ajax en evt. kampioenschap


28 april 2012 18:12

De diverse televisiezenders pakken morgen uit rondom FC Twente - Ajax en het mogelijke kampioenschap van Ajax. Eredivisie Live zendt het duel natuurlijk live uit en zal uitgebreid voor- en nabeschouwen en in het geval van het behalen van de titel daar veel aandacht aan besteden morgenmiddag en morgenavond.

De NOS biedt op de publieke omroep zondagmiddag een voorbeschouwing. Verslaggever Joep Schreuder praat voorafgaande aan de wedstrijd aan de rand van het speelveld onder meer met beide trainers - Steve McClaren en Frank de Boer - en met Jan van Halst, oud-speler. Ook zijn er reportages met Theo Janssen, hij verruilde dit seizoen Enschede voor Amsterdam en met de broers Luuk en Siem de Jong, respectievelijk in dienst van FC Twente en Ajax.

Als Ajax de titel pakt, wordt na het laatste fluitsignaal rond de klok van kwart over vier op Nederland 1 direct overgeschakeld naar Enschede voor de uitreiking van de kampioensschaal en een verslag van de bijbehorende festiviteiten.

AT5 gaat zondag vanaf 14.00 uur live uitzenden vanuit een café aan het Leidseplein. Hier zal liveverslag worden gedaan van de wedstrijd FC Twente - Ajax. Ook vanuit Enschede zal AT5 verslag doen.

Wanneer Ajax kampioen wordt, gaat 020live door tot in de avond. De uitzendingen zijn ook te bekijken via at5.nl/live.

Ook RTV Noord-Holland pakt bij een titel van Ajax uit. Naast de reguliere uitzending van ‘NH Sport’ op zondag, zijn er vanaf 14:00 uur extra uitzendingen van ‘NH Nieuws’ op televisie. Op Radio Noord-Holland zijn de gebeurtenissen live te volgen in de ‘NH Muziekmiddag’ (uitzending tussen 15:00 en 17:00 uur) en vanaf 17:00 uur in ‘Intermezzo’. .

NH Sport pakt dan ook flink uit met reportages uit Enschede waar Ajax speelt, uit Rotterdam waar AZ alles in de strijd gooit om de tweede plaats te bemachtigen en vanuit Amsterdam waar de Ajax-supporters hopen op de titel. Uiteraard komen ook alle reacties en de mening van analist Ton Ojers aan bod.


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Laatste nieuws