Transparent
Inloggen
Sluiten

Bekerduels Ajax uitgesteld vanwege huwelijk

21 december 2001 13:56 - BN/De Stem

Verslaggever: M

De bekerduels Ajax - FC Groningen en Ajax 2 - Stormvogels Telstar zijn verplaatst. De 2 wedstrijden in de kwartfinales van de Amstel Cup zouden op 30 januari worden gespeeld, maar dat kan niet doorgaan wegens het grote huwelijksfeest van Willem-Alexander en Maxima in de Amsterdam Arena. De kans is groot dat beide duels nu op 7 februari in Amsterdam zullen worden afgewerkt.

Het bestuur van Ajax wil, net als anderhalve week geleden, Ajax 1 en Ajax 2 op dezelfde avond laten spelen. Of dat ook daadwerkelijk zal gebeuren is nog maar de vraag. De voorzitter van Stormvogels Telstar, Anton van Kooten, ziet een dergelijke opzet wegens financiele en organisatorische redenen namelijk niet zitten. Hij is daarnaast bang dat zijn club dan al om zes uur moet aantreden in de Arena. Een tijdstip waar veel supporters moeite mee zullen hebben.

'We willen graag als volwassen kwartfinalist worden behandeld. En niet als een circusartiest die in het voorprogramma ook nog even een nummertje mag komen opvoeren', aldus Van Kooten.

Meer op BN/De Stem




Tags

bekerduels arena huwelijk kooten stormvogels aantreden amstel anton bestuur circusartiest groningen huwelijksfeest kwartfinales kwartfinalist maxima nummertje opvoeren organisatorische voorprogramma

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal