Transparent
Inloggen
Sluiten

Jeugdspelers Ajax mee naar Curacao

17 mei 2010 15:07

Ajax reist dinsdag met zestien spelers af naar Curaçao waar het aan de Chippie Polar Cup deelneemt. Alle spelers met WK-verplichtingen gaan niet mee. Martin Jol op Ajax.nl: "Het was een hele klus om een selectie op de been te krijgen doordat veel spelers van ons momenteel met hun nationale ploeg op trainingskamp zijn. Het is leuk en goed voor Ajax dat we daarmee in de internationale top-5 staan. Dat maakt het WK voor Ajax-supporters extra leuk om te volgen, maar dat heeft natuurlijk wel consequenties voor de groep met wie we nog even doortrainen en die dinsdag naar Curaçao vertrekt. Gelukkig blijven we op sterkte omdat jongens als Alderweireld, Emanuelson, Vermeer, Oleguer en Ogararu meegaan."

"Ik neem een aantal spelers mee uit Jong Ajax. Voor deze jonge jongens wordt het een leerzame trip omdat ze nu meetrainen en meespelen met de spelers uit het eerste elftal. Ik weet zeker dat we een sterk en representatief elftal op de been brengen tijdens de wedstrijden die we gaan spelen."

De volledige selectie ziet er als volgt uit:

Kenneth Vermeer
Jeroen Verhoeven
Urby Emanuelson
Aras Özbiliz
Roly Bonevacia
Marvin Zeegelaar
Tom Overtoom
Christian Supusepa
Danilo
Oleguer
Mitchell Donald
Jan-Arie van der Heijden
George Ogararu
Nathaniel Will
Timothy van der Meulen
Toby Alderweireld




Tags

curacao alderweireld emanuelson ogararu oleguer vermeer aras bonevacia chippie danilo donald george heijden jol jong marvin meegaan meulen nathaniel overtoom ozbiliz polar representatief roly supusepa timothy toby tom trainingskamp urby verhoeven will zeegelaar

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal