Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax begint kunstgrasproject

29 oktober 2001 13:25 - WWW.AJAX.NL

Verslaggever: P.

Ajax en de Amsterdam ArenA hebben met enkele partners (Edel Grass, Thiolon Grass/Koninklijke Ten Cate en Rubber Recources) een samenwerkingsverband opgezet voor een kunstgrasproject.

Naast Ajax is ook de "Amsterdam Adrmirals" vaste bespeler van het gras in de ArenA. Het te leggen kunstgras in de ArenA zal dan ook moeten voldoen aan de eisen die door verschillende organisaties als FIFA, UEFA, KNVB en NFL worden gesteld.

Het plan is om binnen een periode van drie jaar een kunstgrasveld in de ArenA te realiseren. Voor januari 2002 moet het bestaande kunstgrasveld op De Toekomst worden vervangen door de nieuwste generatie kunstgras. In het voorjaar van 2002 wordt kunstgras aangelegd op het trainingsveld bij de Amsterdam ArenA. Eindfase van het project, waar een periode van 3 jaar voor is uitgetrokken, is de aanleg van een kunstgrasveld in de Amsterdam ArenA.

Meer op WWW.AJAX.NL




Tags

arena kunstgrasproject kunstgrasveld grass adrmirals bespeler cate edel fifa generatie gras knvb nfl project recources rubber samenwerkingsverband thiolon uefa uitgetrokken voorjaar

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.274 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos