[EL] Juventus verliest topper

11 januari 2010 10:55

Verslaggever: A

Over ruim een maand wacht Ajax Juventus als tegenstander in de Europa League. In de nationale competitie lukt het de Italianen nog niet om echt potten te breken. Dit weekend werd thuis met maar liefst 0-3 verloren van directe concurrent AC Milan. De score was enigszins geflatteerd, maar in een mat duel waren de bezoekers duidelijk beter. In de eerste helft werd een hoekschop eringewerkt door Nesta en in de tweede helft scoorde sterspeler Ronaldinho tweemaal.

Juventus staat nu samen met Napoli derde in de Serie A met 12 punten achterstand op de onbetwiste koploper Internazionale. AC Milan heeft nu 4 punten voorsprong op de oude dame en één wedstrijd minder gespeeld.