Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax oefent vanavond tegen Liverpool

28 juli 2001 13:30 - Website Liverpool FC

Verslaggever: M

Vandaag is de tweede en laatste dag van het Amsterdam Tournament in de Amsterdam Arena. Net als donderdag staan er twee duels op het programma. Valencia en AC Milan trappen om 18:30 uur af voor de eerste vriendschappelijke wedstrijd. Later op de avond (20:45 uur) zal Ajax voor eigen publiek aantreden tegen else Liverpool FC. Bij de Engelsen staat Jari Litmanen waarschijnlijk in de basis. Kaarten voor dag 2 zijn nog te koop.

Ben je niet in staat om vanavond naar de Amsterdam Arena te komen dan is er de mogelijkheid om de wedstrijden live op televisie te volgen bij SBS6 of Sky Sports (Eng). Tevens kan je via de Officiele website van Liverpool FC een live radioverslag van het duel tussen Liverpool en Ajax beluisteren.

Meer op Website Liverpool FC




Tags

liverpool arena aantreden beluisteren else eng jari litmanen milan radioverslag sky tournament valencia

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos