Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Basten kritisch over play-offs Update

5 oktober 2007 19:43 - Sportweek

Verslaggever: P.

Bondscoach Marco van Basten heeft zich, mede naar aanleiding van de uitschakelingen van Nederlandse clubs in Europa, kritisch uitgelaten over de play-offs. ?We vragen onszelf af of het niet veel te druk is voor de Nederlandse clubs met de play-offs erbij aan het eind van het seizoen. Als dit het resultaat is, lijkt het me zinvol om daar eens naar te kijken.? (..) ?We moeten gewoon met zijn allen kijken of dit de beste oplossing is. We zouden kwalitatief meer hoogstaande wedstrijden krijgen met de play-offs, maar ik vraag me af of spelers daadwerkelijk kwalitatief beter worden van al die wedstrijden. En daar moet het om gaan, vind ik?, aldus Van Basten.

Overigens meldt Sportweek dat Marco van Basten en John van't Schip op een schaduwlijstje staan voor als Ten Cate zou vertrekken. Dat bericht lijkt niet meer actueel nu Ten Cate aangegeven heeft bij Ajax te blijven. Ook bondscoach John van 't Schip en Frank de Boer, momenteel jeugdtrainer van Ajax, staan in de picture, liet het NOS Sportjournaal weten.

Meer op Sportweek




Tags

basten cate kwalitatief boer hoogstaande nos picture schaduwlijstje sportjournaal sportweek uitgelaten uitschakelingen zinvol

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.