Transparent
Inloggen
Sluiten

Supporters kunnen zich komende twee weken kandidaat stellen voor Supportersforum van Ajax

28 februari 2007 18:47 - Ajax.nl

Verslaggever: RvN

Ajax heeft in zijn Beleidsplan de ambitie en intentie uitgesproken het contact en de band met zijn supporters te intensiveren. Belangrijk onderdeel hiervan is de lancering van het Ajax-supportersforum.
Dit is een brede afvaardiging bestaande uit 11 supporters van de verschillende tribunedelen in de Amsterdam ArenA en vertegenwoordigers van de AFCA Supportersclub, Ajax Business Associates en de Supportersvereniging Ajax, die op reguliere basis aspecten met betrekking tot het supportersbeleid en alle andere zaken die supporters bezighoudt, zullen bespreken.

Uitgangspunt van het forum is dat het van, voor en door onze supporters is en er een constante interactie ontstaat tussen hen, het forum en Ajax, zo meldt Ajax.

De komende twee weken kunnen alle supporters, in het bezit van een seizoenskaart, zich indien gewenst kandidaat stellen voor het forum.

Meer: Ajax.nl

Meer op Ajax.nl




Tags

supportersforum afca afvaardiging arena associates beleidsplan bezighoudt business constante interactie lancering seizoenskaart supportersbeleid supportersclub supportersvereniging tribunedelen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos