Transparent
Inloggen
Sluiten

Supportersvereniging gaat samenwerken met Johan Cruyff Foundation

18 oktober 2006 19:33

Verslaggever: RvN

Op woensdag 18 oktober 2006 hebben de Supportersvereniging Ajax en de Johan Cruyff Foundation officieel bekendgemaakt dat beide partijen gaan samenwerken.

De Supportersvereniging Ajax en de Johan Cruyff Foundation hopen door de samenwerking hun leden beter van dienst te kunnen zijn. Er is al gezamenlijk een jaarlijks fanartikel ontwikkeld. De leden van de Supportersvereniging steunen dit seizoen met de aanschaf van een foto van Johan Cruijff in een passe-partout gelijkertijd sportprojecten van de Foundation en zijn meteen lid van de Johan Cruyff Foundation Supportersclub.

In de nabije toekomst zijn meer foto?s van Johan Cruijff uit het archief van de Supportersvereniging te zien op de website van de Foundation, in het online supportershome.

Daarnaast zien beide organisaties kansen om samen activiteiten te organiseren. De Supportersvereniging Ajax staat bijvoorbeeld bekend om haar landelijk supportersactiviteiten en voetbaldagen, de Johan Cruyff Foundation beschikt met de Cruyff Courts over goede locaties voor dit soort evenementen.

De komende jaren besteed de Supportersvereniging in Ajax Life en op de website www.svajax.nl aandacht aan de activiteiten van de Foundation, om zo de achterban te interesseren voor de Supportersclub van de Foundation. Het uiteindelijke doel is zoveel mogelijk kinderen, met en zonder handicap, te laten sporten en bewegen.

Voorzitter Daniel Dekker: ?Als lid van de Supportersvereniging Ajax is het logisch dat je de activiteiten van de Cruyff Foundation steunt door van deze hartverwarmende organisatie fan te worden. Wie wil niet dat het verstandelijke en lichamelijke welzijn van jongens en meisjes wordt verbeterd, met sport als beste medicijn??

Directeur Carole Thate van de Johan Cruyff Foundation: ?De Foundation hecht veel waarde aan samenwerken, geheel volgens de filosofie van Johan is dat de rode draad in de activiteiten van onze organisatie. Nu met onze supportersclub proberen we zoveel mogelijk mensen mee te laten doen. Dat we dan met de supporters van Ajax daar gezamenlijk de schouders onder zetten, is natuurlijk een prachtige combinatie en een voorbeeld voor andere supportersverenigingen. We hopen dan ook op veel leden, en veel enthousiasme en plezier in onze samenwerking de komende jaren.?

Meer op




Tags

cruyff supportersvereniging supportersclub foto aanschaf archief besteed carole courts dekker fanartikel gelijkertijd handicap hartverwarmende interesseren kinderen life locaties medicijn partout passe sportprojecten steunt supportersactiviteiten supportershome supportersverenigingen svajax thate verstandelijke voetbaldagen welzijn

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen avila berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor transferbeleid vos wijndal