Transparent
Inloggen
Sluiten

tigri wint Ajax Pool 2005/2006

12 mei 2006 23:23 - Ajax Pool

Verslaggever: B

And the winner is... tigri

Met een uiteindelijk flinke voorsprong van zes punten heeft tigri de Ajax Pool 2005/2006 gewonnen. Met recht zal hij zich een jaar lang de beste voorspeller van Ajax mogen noemen. Hij bleef 4087 deelnemers voor.

Het was tot op de laatste speeldag spannend, met meerdere kandidaten voor de eindoverwinning. Maar de zes punten die tigri scoorde voor de gewonnen bekerfinale, gaven de doorslag. De nummer twee Sandoor scoorde daarbij ??n punt. Derde werd teun24, met in totaal evenveel punten. Maar hij staat lager geklasseerd wegens zijn latere inschrijvingsdatum.

Wij willen tigri van harte feliciteren met deze prachtige prestatie. Naast de eer krijgt de winnaar net als de nummer twee en drie bij zijn postings op de Ajax Forums een eervolle vermelding.

Bekijk nu de hele ranglijst en jouw positie daarop.

Volgend seizoen zal de Pool weer starten bij de eerste officiele wedstrijd: de wedstrijd om de Johan Cruyff Schaal tegen PSV.

Meer op Ajax Pool




Tags

tigri pool bekerfinale cruyff eer eindoverwinning feliciteren geklasseerd inschrijvingsdatum postings sandoor speeldag teun vermelding voorspeller winner

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal