Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax in gesprek met Van 't Schip over nieuwe rol

29 april 2024 19:58
Foto: Pro Shots

Ajax in gesprek met Van "t Schip over nieuwe rol; image source: Pro Shots

Ajax is in gesprek met trainer John van 't Schip over een andere rol binnen de club. De zestigjarige Amsterdammer zou dit seizoen afmaken als hoofdtrainer van Ajax om vervolgens door te groeien naar de functie van 'Head of Coaching'. De trainer heeft inmiddels aangegeven dat daar niet zijn voorkeur ligt en hij liever iets anders zou doen binnen de club.

Eind oktober 2023 kondigde Ajax aan dat de opvolger van de ontslagen Maurice Steijn vanaf volgend seizoen een functie in het technisch management van de club zou gaan vervullen. Later is dat dus Head of Coaching geworden. In die rol zou hij jeugdtrainers op De Toekomst gaan begeleiden.

Naar nu blijkt heeft Van 't Schip een andere visie voor wat betreft zijn toekomst. Ajax hoopt de clubman in ieder geval voor de club te behouden. Het contract van de trainer loopt nog tot de zomer van 2025, maar gaf recent al aan volgend jaar geen hoofdtrainer meer te zullen zijn.




Tags

coaching clubman jeugdtrainers kondigde maurice steijn zestigjarige

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Nou ben benieuwd wat voor functie ze gaan bedenken, want dat de functie nog niet bestaat is mij wel duidelijk. Misschien kan ie buitenspelers gaan trainen
+2/-0

3 weken geleden (gewijzigd)
Clubmensen die hun nek durven uit te steken behouden, ipv zgn clubmensen die van de zijkant roepen wat ze allemaal verkeerd doen en gedaan hebben maar zelf niets doen, lijkt me belangrijk.
Zoals die idiote Duitser met Heitinga is omgesprongen is natuurlijk schandelijk geweest en nog schandelijker voor de mensen die het hebben laten gebeuren.
+7/-0

 
3 weken geleden (gewijzigd)
Inderdaad, niks aan toe te voegen.
+1/-0

3 weken geleden (gewijzigd)
Hij zou natuurlijk wel geschikt zijn als teammanager of spelerbegeleider. Iemand die lekker thuis bij de speler op de bank komt zitten en praten over het leven. Maar ik vermoed dat hij toch dichter op het voetbal wil zitten.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.232 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balcontrole bertjek boer boomen branco brobbey calavaro corners daniele diepgang elsimao farioli footystats gaal hag henderson jonk kiki mikautadze nice ogc pirlo poster psg rossi sevic shogun steijn weggaan